Ring til os på: 40 20 33 42

HØNG ANTENNESERVICE - Vi klarer alt fra antenner & paraboler til TV og kanaler.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 40 20 33 42. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Høng Antenneservice
Tlf.: 40 20 33 42
Mail: hongantenneservice@gmail.com

Høng Antenneservice

Højbuen 20
4270 Høng

Tlf.: 40 20 33 42
Email. hongantenneservice@gmail.com

Halløjsa til alle derude 👋
Så har jeg fået lavet en ny reklame, og fået den på firmavognen, og tænker at det var tid til en lille konkurrence 😉

Hvem er den skønne unge mand på billedet?

1. Mig som ung
2. Min søn
3. Min far

Svar og meget gerne del og deltag i lodtrækningen om et par Bluetooth hovedtelefoner 👍
Der bliver trukket 3 vindere på fredag d 22 februar

Rar aften 😊
... See moreSee less

Vis på Facebook

Tidligere kommentarer

Høng Antenne ServiceHejsa alle derude 🙂 1000 takker for alle kommentarerne og delingerne det er jeg glad for. Svaret et sæ´følli min skønne søn 👍 og de tre der blev udtrukket er Jette Weinreich Olsen, Ellen Pedersen og Brian Luffe Carlsen (skriver lige en personlig besked) så tillykke til jer og rigtig rar weekend til alle derude 😊

2 months ago   ·  15

5 replies

Avatar

Det må være sønnike😀🤞

2 months ago
Avatar

Gætter på svar nummer 2 🙏🤞🏻😂🤣🤷‍♂️

2 months ago
Avatar

Det må være din søn 👍👍👍

2 months ago
Avatar

Det er nr. 2 din søn

2 months ago
Avatar

Det er jo din søn 😊

2 months ago
Avatar

Nr. 2 i rækken. Din søn😃😍😎

2 months ago
Avatar

Det er nr 2 - din søn 😊

2 months ago
Avatar

Det er 2. Det er din søn Andreas.🙂

2 months ago
Avatar

2 Andreas,for du har da aldrig været så køn

2 months ago
Avatar

Klart din søn ville være cool at vinde et par hovedtelefoner til mine løbe ture. De gamle er godt brugt

2 months ago
Avatar

🍀 din søn 🍀. Svar nr 2

2 months ago
Avatar

Hej det er din søn svar er nummer 2 🤗🤗🤗👍🏼👍🏼👍🏼🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

2 months ago
Avatar

TillykkeTillykke til jer som vandt

2 months ago   ·  1

1 reply

Avatar

Det er nr. 2 - din søn 😊

2 months ago
Avatar

Nummer 2. Din søn 😊

2 months ago
Avatar

😂😂😂😂😂 din søn Andreas...køn dreng.

2 months ago
Avatar

Det må være din søn..

2 months ago
Avatar

Hmm... den var svær 😊 Jeg gætter på: 2. Andreas

2 months ago
Avatar

Det er da "mini" Ole. Selvfølgelig nr. 2. Andreas

2 months ago
Avatar

Det er da din søn Andreas. Nr. 2

2 months ago
Avatar

Han er noget kønnere end du var som ung.. så det er din søn😬

2 months ago
Avatar

Det er helt klart dig som ung 👍 så jeg svarer 1 😁

2 months ago   ·  1
Avatar

Søn din er på vognen

2 months ago
Avatar

Helt klart din søn :-)

2 months ago
Avatar

Vis på Facebook





Antenne & Paraboler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Vi forhandler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Salg af TV

Tryk her for at læse mere


Læs mere