Ring til os på: 40 20 33 42

HØNG ANTENNESERVICE - Vi klarer alt fra antenner & paraboler til TV og kanaler.

Er du også en af dem som er forvirret, over alle de udmeldinger der kommer ang YouSee og Discovery kanalerne, og i tvivl om du stadig kan se de kanaler du ønsker efter 1-1-2020.

Eller du kunde hos Boxer eller ser de gratis DR kanaler på egen antenne, så kommer der også ændringer der pr 1-4-2020, hvor der skiftes over til et andet signal type (DVB-T2), som minimum kræver en ny indstilling af kanalerne og måske kan indebære at man skal udskifte sit TV eller TV-boks, hvis det ikke kan håndtere de nye signaler

Kan du ikke overskue alle de tilbud du ser rundt omkring i reklamerne, på div pakkeløsninger, frit valg o.s.v, eller i tvivl om du gi`r for meget for din nuværende tv pakke og/eller internet løsning, så er jeg også behjælpelig med at danne et overblik og finde en løsning som passer til netop dit behov og pengepung.

Så ring eller skriv og så kan vi aftale et besøg, hvor jeg helt uforpligtet kan komme hjem til dig og hjælpe med at gennemskue om der evt findes en løsning som er billigere og/eller bedre til samme pris, og dækker dit behov. Jeg kører dagligt i Holbæk, Kalundborg, Slagelse samt det øvrige Vestsjælland.

40203342 eller hongantenneservice@gmail.com

Høng Antenneservice

Højbuen 20
4270 Høng

Tlf.: 40 20 33 42
Email. hongantenneservice@gmail.com

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
Antenne & Paraboler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Vi forhandler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Salg af TV

Tryk her for at læse mere


Læs mere