Hero billede

Yousee / Discovery

Er du også en af dem som er forvirret, over alle de udmeldinger der kommer ang YouSee og Discovery kanalerne, og i tvivl om du stadig kan se de kanaler du ønsker efter 1-1-2020.

Eller du kunde hos Boxer eller ser de gratis DR kanaler på egen antenne, så kommer der også ændringer der pr 1-4-2020, hvor der skiftes over til et andet signal type (DVB-T2), som minimum kræver en ny indstilling af kanalerne og måske kan indebære at man skal udskifte sit TV eller TV-boks, hvis det ikke kan håndtere de nye signaler

Kan du ikke overskue alle de tilbud du ser rundt omkring i reklamerne, på div pakkeløsninger, frit valg o.s.v, eller i tvivl om du gi`r for meget for din nuværende tv pakke og/eller internet løsning, så er jeg også behjælpelig med at danne et overblik og finde en løsning som passer til netop dit behov og pengepung.

Så ring eller skriv og så kan vi aftale et besøg, hvor jeg helt uforpligtet kan komme hjem til dig og hjælpe med at gennemskue om der evt findes en løsning som er billigere og/eller bedre til samme pris, og dækker dit behov. Jeg kører dagligt i Holbæk, Kalundborg, Slagelse samt det øvrige Vestsjælland.

40203342 eller hongantenneservice@gmail.com

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak. Husk, det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 40 20 33 42 eller e-mail hongantenneservice@gmail.com.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Antenneservice må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter